Deurmatten bij Vivante Jongkind

Deurmatten bij Vivante Jongkind

 

✔ Droogloopmatten  ✔ Schoonloopmatten  ✔ Entreematten op maat

Een deurmat van Vivante Jongkind. Dat is een mooie binnenkomer. En je beschermt er ook nog eens je prachtige vloer mee. Wist je dat de meeste schade aan vloeren ontstaat door zand en water? Met een goede deurmat geef je vuil en vocht in ieder geval heel weinig kans. Je vloer blijft schoon en slijt minder snel. Dat scheelt je ook weer in onderhoudskosten. Wij helpen je aan de beste deurmat voor in jouw huis. Wordt het een droogloopmat of schoonloopmat?

Deurmatten voor binnen

Een deurmat van Vivante Jongkind. Dat is een mooie binnenkomer. En je beschermt er ook nog eens je prachtige vloer mee. Wist je dat de meeste schade aan vloeren ontstaat door zand en water? Met een goede deurmat geef je vuil en vocht in ieder geval heel weinig kans. Je vloer blijft schoon en slijt minder snel. Dat scheelt je ook weer in onderhoudskosten. Wij helpen je aan de beste deurmat voor in jouw huis. 

Droogloopmat of schoonloopmat?

Of je nu een droogloopmat of een schoonloopmat neerlegt, je houdt je vloer schoon en mooi. Toch zijn er verschillen tussen de verschillende entreematten. Waar een droogloopmat met zachte polen vooral vocht opneemt, schraapt een schoonloopmat met harde kunststofvezels het vuil van je schoenen. En hoewel de hoofdtaak van beide matten duidelijk is, laat de droogloopmat natuurlijk ook vuil achter en absorbeert de schoonloopmat ook vocht. Vraag jij je af welke het meest geschikt is voor jou? Vivante Jongkind heeft zowel droogloopmatten als schoonloopmatten in huis. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk advies.

Deurmatten op maat

Je deurmat is veel meer dan een mooie entree alleen. Met de juiste deurmat houd je je vloer schoon, bespaar je op onderhoudskosten voor je vloer én glijd je minder snel uit op een vochtige vloer. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je de deurmat hebt die het beste bij je past. Zo past een droogloopmat bijvoorbeeld perfect bij een harde vloerbedekking en is een schoonloopmat meer geschikt in combinatie met een zachte vloerbedekking. Voor een zo goed mogelijke werking kijken we kritisch naar de benodigde looplengte en plaatsen we de mat het liefste in een matput. Een deurmat voor thuis of voor in je bedrijfspand? Vivante Jongkind heeft deurmatten voor verschillende toepassingen. In verschillende vormen, kleuren en maten. Wij maken jouw deurmat op maat.

Deurmat kopen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Broek op Langedijk en Obdam?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.