Lamellen bij Vivante Jongkind

Lamellen bij Vivante Jongkind

✔ Lamellen op maat  ✔ Elektrische lamellen  ✔ Vakkundige montage

Met lamellen geniet je volop van je uitzicht. En dat terwijl je ook voor privacy zorgt op de momenten waarop je dat nodig hebt. Zet de lamellen op de gewenste positie en voorkom dat voorbijgangers bij je naar binnenkijken. Zo reguleer je ook de lichtinval in huis. Ga je voor lamellen, dan ga je automatisch ook voor sfeer. En je bepaalt zelf welke sfeer dat wordt. Vraag de specialisten van Vivante Jongkind naar de mogelijkheden voor in jouw interieur.

Lamellen op maat

Lamellen staan ontzettend mooi bij grote raampartijen en schuifpuien. En of je ze nu ophangt in je woonkamer of in een kantoorruimte, jouw lamellen verdienen een advies op maat.

Bij Vivante Jongkind zijn de mogelijkheden voor je lamellen eindeloos. Je kiest uit verschillende kleuren en dessins. En ook voor het basismateriaal van de lamellen kun je meerdere kanten op. We hebben de verticale stroken in PVC, aluminium en stof. Met lamelbreedtes van 52 tot en met 127 mm en in uiteenlopende transparanties. Wist je dat PVC stroken helemaal geen licht doorlaten en in gesloten stand dus compleet verduisterend werken?  

De voordelen van lamellen

De perfecte lichtinval in huis en optimale privacy. Twee belangrijke redenen waarom jij voor lamellen gaat. Maar lamellen hebben nog veel meer voordeel. Zo zijn ze enorm hygiënisch. Stof krijgt nauwelijks kans en je maakt de stroken eenvoudig schoon. Verder heeft Vivante Jongkind lamellen met verschillende eigenschappen. Van vlamvertragende lamellen voor in een bedrijfspand of schoolgebouw tot aan vochtbestendige lamellen voor in de badkamer.

Elektrische lamellen

Je bedient jouw prachtige lamellen eenvoudig en snel. Hoe groot de raampartij ook is, je schuift de lamellen met gemak opzij als je naar buiten wilt kijken. We leveren jouw lamellensysteem standaard met een ketting en koord, waarmee je de lamellen opent, sluit en tuimelt. Een elektrische bediening kan ook. Via een afstandsbediening of een app zet je de lamellen dan vanuit je comfortabele stoel in beweging.

Laat ons weten wat jouw woonwensen zijn en we vertellen je welke lamellen het beste bij je passen. Heb je een klassiek of modern interieur? Onze stylisten vinden een oplossing voor elke woonstijl.  Je bent van harte welkom in onze showroom.

Lamellen kopen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Broek op Langedijk en Obdam?

De grote merken van Vivante Jongkind

Bij Vivante Jongkind verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook