Merk logo

Luxaflex® raamdecoratie kun je kopen bij Vivante Jongkind in de regio Alkmaar, Langedijk en Obdam

Alle Luxaflex® raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Op maat voor ieder venster en precies passend bij jouw woonstijl. Af tot in de details. Bij Vivante Jongkind in de regio Alkmaar, Langedijk en Obdam vind je een keur aan oplossingen. Geen vraag is te gek. Geen verzoek is te klein. Dat is pas een advies op maat!

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Vivante Jongkind

Luxaflex® Rolgordijnen en Twist® Shades bij Vivante Jongkind

De mooiste woonsferen creeer je met de goede lichtfiltering van Luxaflex® Rolgordijnen en Twist® en Facette® Shades. Geef je interieur een opvallend accent met deze veelzijdige textiele op producten. Speel met licht en kleur. Natuurlijk met comfortabele en kindveilige bedieningen. Eindeloos kiezen met een eigen accent bij Vivante Jongkind!


Maak een afspraak

Jaloezieën – veelzijdige oplossingen bij Vivante Jongkind

Kies voor kwaliteit en sfeer met Luxaflex® jaloezieën. Kies jij industrieel met horizontale jaloezieën van aluminium of voor een warme houten uitvoering? Geef kleine en grotere raampartijen een elegante uitstraling met verticale jaloezieën. Bij Vivante Jongkind adviseren we je graag!

"Wij adviseren, jij kiest!"

Decoratief besparen, Plissé, Duette® en Silhouette® Shades

Vivante Jongkind helpt graag om jouw interieur te beschermen tegen zonlicht en warmte. Denk hierbij aan Luxaflex® Plissé, Duette® en Silhouette® Shades. Comfort en veiligheid zijn bepalend geweest bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor het unieke koordsysteem SmartCord®, voor vederlichte handmatige bediening met LiteRise® of voor volledig gemotoriseerde opties.

"Goede raambekleding is niet alleen mooi maar helpt ook energie te besparen."

Luxaflex® Horren koop je in de regio Alkmaar, Langedijk en Obdam

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Luxaflex® Horren worden voor jou op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing. Vivante Jongkind is nieuwsgierig naar jouw wensen en adviseert je graag!

Vivante Jongkind in Heerhugowaard, jouw Luxaflex specialist!


Neem contact op met Vivante Jongkind